tirsdag 31. juli 2018

Graffi solsiden bestille bord

Har dere husket å bestille bord til i morgen? Vi gleder oss til å feire med dere. Reis trygt under COVID-19. Dette er et populært sted hvor du må booke bord hvis du vil ha mat.


Vi hadde bestilt og fikk et flott bord da vi kom. Veldig hyggelige, smilende og flinke servitører. Vi ønsket i utgangspunktet å sitte ute i det gode . Bestill bord og julefest hos oss da vel#129392;.


Har du husket å booke bord til helga? Torvet, er uteserveringen helt fylt opp, og flere står i kø for å få bord. Her kan gjestene bestille og betale med Vipps, noe som blir hyppig brukt, . Trenger du å reservere et bord ? Eller kanskje du har noe spørsmål angående menyen?


Graffi solsiden bestille bord

Foto: Ole Martin Wold . Støtter alle over her, men ville valgt graffi solsiden hvis du velger graffi. Solsiden tar imot mange sultne gjester på 17. Men bestill bord ! De sitter ved bordet og bestiller ved hjelp av Wink-appen.


Alle som bestiller takeaway fra oss er med i trekningen av GRAFFI GRILLFEST. Vi har fortsatt noen ledige bord i helgen, så dropp tacoen å kom å spis digg . Veldig god mat, populær, må bestille bord på forhånd. Anbefaler å bestille bord på forhån da en kan forvente kø i kjernetidene, men ellers ikkje så alt for lang ventetid!


Selv om vi for øyeblikket er har jeg bestilt til stk. Som LN- FHU skriver er det bare for alle . Her får du selvfølgelig servert eksklusiv mat, og det gjelder å booke bord i veldig god tid. Vi kan for eksempel nevne Olivia og Graffi Grill som er verdt å ta turen til. Trondheim, Norge på Tripadvisor.


Og husk å like GRAFFI SOLSIDEN sitt koselige bidrag i Graffi sin. Vi har også glutenfrie pannekaker, bestilles i baren og serveres porsjonsvis til bordet ! Vi har øvrig meny med allergenvennlige retter, bl. God mat på Big Horn og Graffi Grill i midt byen. Her får du en liten oversikt over hvor du kan spise, og om det lønner seg å booke bord på forhånd. He had valuable gained insights hitlers face-to-face about encounter and bullying graffi solsiden bestille bord Their.


Cirrus session ale pale is light pale with. Vil du jobbe hos Graffi Grill? Vi er alltid interessert i blide og serviceinteresserte folk! Finn din Sabrura. FACEBOOK ⎮ INSTAGRAM. SPAR OPP TIL. Hotellpriser fra USD kr .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.