torsdag 7. juni 2018

Hvordan selge klær på nett

Du kan tjene mye på å selge klær på nett. Les influencerens beste tips til hvordan du får solgt moteskattene dine på Tise. De siste årene har det poppet ut apper og nettsider hvor du kan selge egne klær.


Det viser mye bedre hvordan varen egentlig ser ut, forteller Laurindo. Skal du selge klær ser de best ut på bilder hvis du tar dem på deg. Rundt prosent av klærne vi eier blir aldri brukt.

Denne guiden hjelper deg med å få solgt det du ikke lenger behøver. Espen (25) kjøper merkeklær på nett og selger dem til tredobbel pris i Trondheim. Espen Venås (25) er en av flere som selger klær på nett. Ellos får kritikk for influenser-reklame: – Et eksempel på hvordan fettfobien sprer . Hans hobby er nemlig å kjøpe inn eksklusive og ettertraktede merkeklær -og sko, for så å selge dette videre som privatperson på nett til dobbel . Tise har siden lansering blitt manges favoritt-app for kjøp og salg på nett , og det ligger i dag hundretusenvis av produkter og venter på nye eiere.


Tipseren Ida forteller at hun er flink til å selge brukte klær på bruktmarkeder i Oslo. Les og lær hvordan du også kan få noen ekstra kroner i lommeboka!

Fire tipsere forteller at de sparte gode penger på å legge inn bestilling på nett først og. Også dette er en brukt-butikk i appform der man kan kjøpe og selge det aller meste. På gjenbruksappen Tise finner du alt innenfor mote og vintage skatter.


Har du noen gang drømt om at tingene du finner på sosiale medier er til salgs? Markedsplassen Amazon er også verdt å vurdere om du ønsker å selge mye klær på internett. Les om hvordan du kan tjene penger på nett med . Vil du lære hvordan du selger brukte klær på nettet ? Hvis ja, sjekk ut de beste stedene du kan selge bruktkluter og få fortjeneste. Bloppis er Norges beste loppemarked på nett ! Her kan du kjøpe og selge eller gi bort dine brukte klær , sko, accessoirer og annet motetilbehør.


BarneSkatter hjelper deg med å selge brukt barneutstyr, alt fra klær , leker og sportsutstyr,. Tast inn de varer som du ønsker å selge. Hvordan fungerer det? Barnevakten oppfordrer voksne til å følge med når barna knytter kontakter på nett.


Det er egentlig en krysning mellom Instagram og Finn. Tjen enkle penger ved å selge det du ikke trenger og finn gode dealer på ting du interesserer deg for i ditt nærområde. Elektronikk, spill, klær , biler, møbler, .

Panteløsningen vår gjør det enkelt å selge sine egne klær til butikken. Ta gjerne en titt i vår panteguide for å se hvordan det fungerer. Heldigvis er det mange måter å selge brukte klær på nettet og på andre måter. Men hvordan gå frem for å evnt selge det tøyet jeg ikke trenger? Noen som har noen.


Bare ikke ta slike nettsiders selgeres varer for god fisk. Så da kunne det være interessant å selge det gamle for å finansiere det nye. Men får man egentlig solgt klær på nettet ? Apper som StockX lar brukere handle sko og klær som en aksje, med . Zalando skal kjøpe og videreselge kundenes brukte klær. Selskapet har ikke svart på hvordan prissettingen skal fungere, men ifølge . Nå tar klesbutikken Villoid grep for miljøet og lanserer pant på brukte klær.


Med seg på laget har de Schibsteds nye satsing, SVOSJ, som . Det finnes mange steder du kan kjøpe brukte klær på nett. Eksempler på nettsider og apper som selger brukte klær er Depop, Tise, ASOS .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.