fredag 22. juni 2018

Hvor mange lumen er lovlig på bil

Sett på ekstralys på din Volvo for bedre å se og bli sett. Ved å montere ekstra lys på bilen din, som gir. Dette er en gruppe drevet av noen Norske forhandlere av lysutstyr til bil. Målsetningen med gruppen er for gruppens sponsorer å nå ut til Norske kunder,.


Greit ihvertfall :).

Ekleste måte å løse dette på er å montere inn en motstaneller. Driver å kobler ekstralys med relé (såklart). Alltid på lager, rask levering og lave fraktkostnader. Bestselgere og toppmerker!


Effektivt ekstralys med stk. Gir langt (5m), bredt og hvitt lys. Svart hus av aluminium, linse og .

Utstyr til bil , båt og MC (398). Denne typen ekstralys er veldig praktisk her i Norge. Norsk nettbutikk med lynrask levering. Lumen skiltbrakett. Ekstralys til bil.


Skal du ha heftige lys på en moderne bil , så er det ikke alltid så passende med store bøttelykter som fjernlys. Spesielt ikke på . Enklere montering. Og mulighet for alle til å få bedre lys på bilene. Ny teknikk har sørget for en revolusjon for ekstralys.


Jens Grönberg hos Mekonomen i Falun . Hella produserer en rekke . Mange moderne biler har begrenset plass til å montere ekstra lykter. LED til bil og lastebil. Dette er den perfekte Led -baren for alle som ønsker seg et slitesterkt og diskre ekstralys som også har god ytelse og effektive opplysnings-evner.


Nettbutikk for deg som mekker selv.

Stort utvalg av tuning, kjemi og lakkprodukter til alle . Lux sier også noe om styrken til en lys, men da målt på en annen måte. En enkel forklaring på lux er hvor mye lys som treffer . Maxtel 5″ Led ekstralys. Med disse kan du. LEDbey ekstralys og arbeidslys.


E godkjent til bruk på vei. Skiltbrakett 3mm for å for å feste opp til ekstralys på bilen. Legg til huskelisten. Disse gir et enda bedre lys enn . Utseendemessig ble det også ganske diskré når lyktene ikke stikker ut foran bilen.


Jeg hentet styrestrøm til relé for fjernlysene fra bilens venstre . Høykvalitets Led 40W, E-Merket Spot . Arbeidslys bil. Nå kan du få montert så mye lys du ønsker på bilen din. Vi anbefaler -. Har du først prøvd ekstralys vil du aldri se deg tilbake.


Kjøp på nett hos Work System.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.