mandag 25. juni 2018

Frøyland vindu

Visp egg og sukker luftig. Tilsett surmelk. Rør inn smøret og tyttebærene. Hell røren i en langpanne med smurt. Super-rask sjokoladekake du rører sammen på 1-2-3!


For noen dager siden lovet jeg dere min . Unntaket er kanskje kulturmelk. Har du ikke syrnet . Kefirkake i langpanne. Smelt margarinen. Kle en langpanne med bakepapir.


For ingenting gjør en sjokoladekake mer saftig enn det! Bland sammen disse. Hell deigen i en stor, bakepapirkledd langpanne (ca 30xcm). Sjokoladekake med kefir gir en god og saftig sjokoladekake.


Med sjokoladekrem på toppen blir den himmelsk god - se oppskriften på sjokoladekaken her! Når ingredienslisten sier liter så vet du at det er snakk om en langpannekake og denne er farlig god. Saftig og enkel kefirkake i langpanne (med sjokoladeglasur.). Ha kefir , sukker og natron i en bolle.


Kaken stekes i langpanne , og den er drøy. Dette er en holdbar kake som gjerne kan lages flere dager før den skal . Det er en perfekt langpanne -sjokoladekake! Den er uten egg. Kakaoen og kanelet gir kaken.


Frøyland vindu

Kulturmelken gjør den utrolig saftig, selv en dag eller to etter den kommer ut av ovnen. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Krydderkake med eple er en lettvint langpannekake som smaker kjempegodt toppet med kanel og sukker.


Verdens beste sjokoladekake med hint av kanel. Det beste med denne kaken er at den er laget med kulturmelk det gjør at den holder seg god og saftig lenge. Her er oppskriften etter ønske fra flere. Ha i liten smurt langpanne.


Frøyland vindu

Endelig en langpannekake som var både saftig og supergo samtidig. Andersen forteller at kefir gjør . Se også oppskrift på Konfektkake i langpanne , som er en . KEFIRKAKE i langpanne. Det første du gjør er å sette ovnen på 2grader ( varmluft).


Du trenger: liter kefir. Langpanne , x cm. En klype salt egg. I stekeovnen: 2° C, – minutter. Baker sjokoladekake med kefir støtt og stadig. La den hvile til dobbel størrelse. Hell dl olivenolje i en langpanne. Strekk deigen ut og. Jeg oppbevarer den ikke .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.