fredag 22. juni 2018

Cardigans dame

Strikk til dame , det kan vi. Se gjennom Fjällrävens overdeler til dame – som gensere og strikk. Varme strikkeplagg i ull passer både til vintereventyr og hverdagsbruk. Finn din favoritt! Her finner du oppskriften til størrelse barn, herre og dame utarbeidet i . Nord genser til dame strikket i Fritidsgarn.


Cardigans dame

Tykk genser kvinner strikke mønster tykk genser HipKnitShop. Skift til p nr 4½. På noen størrelser må masketallet justeres for at . Fredrikstad er en deilig omslags genser i strikket ullmiks med knyting i siden som passer perfekt til vår og sommer. Cecilie Skog genser strikket i KOS fra Sandnes Garn.


Garnet inneholder baby alpakka, ull og nylon. Dette er en strikkepakke med garn og oppskrift. Ved forskuddsbetaling fraktfritt. Hva med å kombinere en elegant strikket genser over en pen skjorte?


STØRRELSE: Dame GARNKVALITET:. LAST NED OPPSKRIFT. Lola genser strikkeoppskrift. Enkel og pen strikk , feminin passform. Damegenser med hette fra DROPS. Genser med raglanfelling. Designer: Drops Design.


Koble av og strikk deg en lekker genser til våren. Bareblåbær Barnegenser barnestrikk damegenser damestrikk egostrikk enkel strikk flammedans fra huldreskogen garnpakke genser guttestrikk herrelue . Mange fine oppskrifter i nettbutikken. Arbeidet strikkes med strukturmønster. Størrelse S - XXXL.


Cardigans dame

Se vår kolleksjon av kule collegegensere, deilige hettegensere og varme cardigans til dame. Vår filosofi er å lage mønstre som er enkle å forstå uansett nivå, som er morsomme å strikke , og enkle å ferdigstille. Garnpakken inneholder alt garn og oppskrift til Aleksandra- genser i Cuzco- garnet. Den er tofarget og enkel i modellen.


Vakker genser med et nydelig mønster strikket i det myke og herlige garnet Alpaca Storm ( Superfine Alpaca, merino ull, nylon) . Vi:Ki finner du i Florø, i Strandgata og på Amfi. Leter du etter din neste strikkegenser ? Da har vi definitivt noe for deg blant det brede utvalget vårt av strikkegensere til damer fra b. Vi har fokus på å . Cellbes på Internett og på postordre! Nordlys “Lofoten” strikket genser for dame og herre.


Cardigans dame

En populær tykk genser med lange tradisjoner. Høy krave med innvendig fleece gjør at du holder deg varm på. Flott genser med høy krage og halv glidelås. STRIKKET GENSER PINEWOOD HURRICANE – DAME. Vind- og vannavvisende genser fôret . Har du aldri strikka genser før, men har lyst til å prøve?


Vanlige teknikker når du skal strikke en genser er:. Nå har jeg blitt en gammel dame som ikke skal jobbe mer så nå har jeg altså bestilt meg garn og pinner og har en .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.