tirsdag 26. juni 2018

Bilvask fredrikstad

Understellsbehandling og rustbeskyttelse. Det kreves kunnskap for å gi en optimal beskyttelse mot rust! Det primære målet er alltid å oppnå den beste . H2Ekstremt brannfarlig aerosol.


H2Beholder under trykk: Kan sprekke hvis den varmes opp.

H3Irriterer huden. H3Gir alvorlig øyeirritasjon. Mer informasjon . Les mer på nettsiden til dinitrol:. Bilen er aldri vinter kjørt og . Norge – et utsatt land for korrosjon.


I mange områder ødelegger klimaforholdene bilparken . Besøk vårt skadeverksted på Grorud i Oslo for rustbehandling av din bil.

Produktet er meget effektivt på å motvirke rust. Thorsen Antirust AS er ledende på rustbeskyttelse av bil i Bergen og Hordalan med lang erfaring og god kompetanse innen sandblåsing og rust. Om du sikter på å beholde bobilen ti år eller mer, er understellsbehandling viktig. Før eller siden kommer rusten fram, og den må holdes i sjakk. Se pris og bestill.


Follo Antirustsenter AS tilbyr understellsbehandling av personbiler opptil tonn. Skandinavisk klima krever rustbeskyttelse. Vi kan også vi ta bobiler. Så hvorfor er understellsbehandling så viktig?


Og er ikke bilene antirustbehandlet på fabrikk? Galvanisering og plastdeksler Svaret på det første . Har bilen mye rust, må dette eventuelt repareres før man behandler . Ingen biler er rustfrie. Tectyl behandling.


Og ved å beskytte mot rust, ivaretar man verdien på bilen. Protector Norway AS vil nå fremover tilby understellsbehandling og overflatebehandling av biler med .

Komplett pristilbud og timeavtale på understellsbehandling. Reklameillustrasjonsbilde for understellsbehandling. Forhindre rustdannelse, eller stopp . Vår behandling er tidkrevende. Ikke bare vask og tørk krever ti men demontering, montering og selve behandlingen tar . Spesialist på understellsbehandling. Vi har drevet med understellsbehandling - antirustbehandling i over år.


Dinitrol rustbeskyttelse er basert på mer enn 60 . Vi behandler alt fra mini til leddbuss i våre lokaler på Alnabru. Fastpris for understellsbehandling Eks. Viser alle resultater. Standard sortering, Sorter etter popularitet, Sorter etter siste, Sorter etter . Fikk bilen i juli og når jeg nå kjører i saltlake her i Oslo så dukker tanken opp - burde jeg understellsbehandle den?


Er det verdt prisen og betyr . Etter nøye inspeksjon, ved første gangs behandling før bilen . Inntil års garanti mot Gjennomrusting! Vi benytter Fluid Film til vår understellsbehandling av kjøretøy. Dagens biler er bedre konstruert enn tidligere, men med vårt vinterklima og . Rustbeskyttelse til understell.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.