fredag 25. mai 2018

Sofa skinn

En slitesterk skinnsofa kan vare enda lenger hvis du bruker skinnbalsam for å holde den pen og komfortabel. Ta vare på den på rett måte og forleng levetiden betraktelig! Når du skal rengjøre skinnsofaen er det viktig å alltid . Nesten alle våre sofaer kan leveres med skinn.


Vi har derfor både 2-seter og. Vis st Skinnsofaer på tilbud - Opptil.

Sofa med sjeselong. Enten du ønsker deg en stor hjørnesofa som rommer hele familien, eller om du ønsker deg en stilig skinnsofa, finner du et bredt utvalg sofaer hos Møbelringen! Velg en sofa som går ton-i-ton med. Skinnsofaen er meget populær i de danske hjem, den har et moderne uttrykk er produsert i et lekkert materiale. Med en skinnsofa får du en sofa med lang levetid.


Vår Solli seter sofa i svart skinn er en sofa hvor kvalitet og design er i fokus. Ingen kompromisser er inngått under produksjonen av denne sofaen , som er . Røff og stilren sofa i skinn med en topcoat i polyester.

Utah har et nordisk formspråk og er bygd opp av solide materialer. Stilige skinnsofaer tilgjengelig i mange design og farger perfekt for ditt interiør. Lag det perfekte interiøret i hjemmet ditt med Selly Home. Med Hector, kan man kombinere tekstiler og skinn I forskjellige kombinasjoner, som resulterer i en unik sofa med personlighet. En skinn sofa gir deg luksusfølelse i hjemmet.


Kjøp Lagt i kurv. Brandon 3-seter skinn sofa er en kombinasjon av komfort og enkelhet, støttet med modernitet. Produsenter, Furninova. Antall plasser, stk.


Se beste pris på Jotex Alba 3-seter sofa skinn. Sammenlign priser. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Bredde 238cm, Høyde 70cm, Dybde 70cm,. Scandinavia 2½ pers.


Viser alle resultater. Standard sortering, Sorter etter popularitet, Sorter etter siste, Sorter etter pris: lav. I over år har Togo .

Super enkelt å designe sin egen sofa etter sine behov. Trekket er laget av 1 Aniline skinn som får en fantastisk patina etter bruk. Merk at sofaen er . Austin sofaserie fås i mange ulike stoffkvaliteter og farger.


Den leveres som puff, stol, sofa og hjørnesofa og med chaiselong. Eco skinn består av skinn og . Solid 2-5-seter med rette linjer. Hvis du trenger en stor sofa til stuen, vil denne sofaen være perfekt og gi stort inntrykk på gjestene dine.


SOFA N7– SETER – BRUNT SKINN. Det er lett og forelske seg helt i denne sofaen som både er vakker å se på, men har også en helt . I en sofa i 1 skinn består trekket av store flater ubrutt skinn , mens i denne sofaen har skinnet vært behandlet sammen med polyester for å skape en lunere. Elegant og moderne sofa i eco- skinn. En del av den originale Rodeo serie som består av 3-seter, 5-seter, hjørnesofa, daybe lenestol og fotstøtte.


Perugia skinn cognac sofa 4-seter hører til en flott serie som består av 4- seter, sjeselong høyre eller venstre, seter samt lenestol og puff. Norges beste søkemotor for shopping. Finn fram på en enkel måte blant millioner av produkter fra flere hundre nettbutikker samlet på ett sted. Shoppingsøket for . Rocket sofa - 22-hjørnesofa.


Eco-hud Cognac med sorte ben. Reparasjon impregnering omtrekking av setetrekk skreddersydd skinn seter sofa stol møbler puter osv rep hull i skinn revet skadet interiør. EJ 315-sofa til personer i sort skinn og tre, polstret med kaldskum fra Erik Jørgensen.


Design: Erik Ole Jørgensen. Zofi er en moderne sofa med særpreg, her vist i tekstil og skinn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.