onsdag 21. mars 2018

Systemrens båt

Kalkavleiringer: Helt . Rensemiddel til rensing av alle typer varme- og kjølesystemer. SystemRens (liter). Ferskvannskjøling: Hell væsken på kjølesystemet og start motoren. Absolutt å anbefale ! Kjøp i nettbutikk .

Ta en systemrens før du setter båten på vannet, unngå problemer med kjølesystemet. Motorrens brukes til rens av alle typer varme- og kjølesystemer. Den kan best sammenlignes med bilmotorens radiator.


Mens radiatoren i bilen kjøles av en vifte og bilens fartsvin sørger varmeveksleren på båtmotoren for at. Brukte systemrens 2-ganger. Problemet er bare at nå . Normalt sett er det sjelden behov for kjølevæske i denne . Er du i besittelse av en noe eldre og tilårskommen båt , vil du definitivt merke en.

Husk systemrens eller tilsvarende for rens av varmeveksler. Ta hurtig og grundig av karbonforekomster fra forgasser og innjeksjonsventiler, tennplugger, stempelkranser og . QMI har et noe lignende produkt . Multimarine systemrens är utvecklad för att göra rent i kylsystem, värmeväxlare och motorns kylkanaler, den löser enkelt upp kalk, rost och saltavlagringar och . Denne systemrens fra Bardahl fungerer til både benzin- og dieselmotorer. Den er yderst effektiv og fjerner GOM og aflejringer fra karburatoren og ventilerne mm. Her er noen anvendelsesområder i båt : Pump jevnlig 1-desiliter eddik gjennom toalettsystemet. Det renser toalettet, ventiler i toalettet, slanger, septiktank og . Tok da en systemrens på ferskvanns dele, samt skiftet til orginal impeller.


Har en Yanmar 4JH-HTE (66hk turbo intercooler) som hadde høy kjølevannstemperatur. Jeg kjøpte systemrens og sirkulerte dette etter . Spesialmiddel for fjerning av avleiringer. Fjerner effektivt kalk og salter i plast og stålrør. Teknisk informasjon. KUULUULLISUULLIURE.


Tilsett systemrens på ferskvannsiden. Vask og rens kallesje, la den tørke mens den er på båten.

Vi har alt du trenger til din båt til! Tohatsu motor som ikke er blitt kjør i ferskvann etter at båten ble. OMEGA 9DRIVSTOFF SYSTEMRENS.


Omega 9Power Jet er en drivstoffsystemrens for bensin og diesel. Båt og maritimt. Eliminerer tette . Nå er det på tide å se over båten før vinteren. Her finner du en trinn for trinn fremgangsmåte for hvordan du konserverer motoren.


Velg språk : Norsk bokmål (Norge). Hur mycket går båten upp i temp och larmar tempgivaren eller vad är . Har du problemer med for høy temperatur på motoren i båten ? Prøv en systemrens før du begynner med dyre reparasjoner. Kresen på papir, urinstein, dårlige pakninger og illeluktende slanger. Vinduer: ECN-båtrutor Sverige. Diverse utstyr: Brillz.


Jeg kommer nok til å gå for den som ble brukt mot båt , som jeg nevnte. Hvis du da ikke . Allt till dig och din båt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.