torsdag 22. mars 2018

Salte poteter tapas

Perfekt tilbehør til all slags grillmat eller som en av flere tapasretter sammen med en god saus. Vask potetene og sjekk at skallet er intakt. Men saltkokte poteter passer ikkje berre til koldtbor det passer også til tapasbord , tilbehør til middag og grillmat! Poteter som saltbakes i ovn blir herlig saftige.


Kjempefine å ha som tilbehør til kjøtt- og fiskeretter, men også til tapas , gjerne med aioli til. Kanaripoteter er små, saltkokte poteter som serveres som tapas eller smårett, gjerne sammen med hjemmelaget tomatsaus eller aioli.

Børst av saltet før servering. Potetene kan serveres både varme og kalde. Når jeg skal servere tapas til mange synes . Disse små salte potetene er gode som tilbehør til kjøtt og fisk, De er om mulig enda bedre som en tapas rett, servert enten sammen med eller . Du kan faktisk også bruke denne teknikken neste gang du skal lage . Når potetene er møte heller du av vannet, og damper potetene i saltet noen minutter uten lokk til de blir tørre.


Nyt sammen med andre tapasretter , . Saltbakte amandinepoteter.

De smaker nydelig til alle typer fisk, kjøtt og ikke minst tapas. Må være små poteter som kan spises med skallet. Ovnsbakte poteter passer til grillmat, fisk, kjøtt og tapas. Tre potetretter til tapasbordet. Superdigge saltkokte poteter for 4. Kveldens første potetrett er saltkokte poteter servert med rød og grønn mojo.


En klassiker fra Kanariøyene . Server som tapas med dipp, aioli eller salsa, eller som tilbehør til middagen. Når saltet i formen er avkjølt, . Legg potetene i en ildfast form. Strø over med rosmarin, hvitløksfedd og rikelig med havsalt. Stek potetene i minutter ved 2℃.


Sprø poteter dekket med parmesan og herlige smaker. Disse er utrolig gode og populære enten på et tapasbord eller som tilbehør til maten. Man skulle tro at potetene blir ekstremt salte når . Det er nesten en rett i seg selv, disse potetene kokt i saltet vann som smaker.


Vi laget saltkokte poteter til 17. Ingen som kjenner meg vil bli overrasket over at jeg er glad i tapas.

Altså som fingermat som du kan sette på tapasbordet. Enda bedre smaker de sammen . Patatas bravas – spanske tapaspoteter. Kalvegryte: Røroskalv, saltbakte poteter og brytebrød 20- pr pers. Smak til med salt og pepper, og eventuelt chilli om dere liker maten litt sterk. Det passer til alt, enten det er burgere, eller biff eller tapas eller bare helt.


Ha blandingen i en. Tapas for 1-personer. Spanske kjøttboller, saltbakte poteter , scampi med hvitløk og chili, empanadillas, serrano, chorizo, manchego-ost, regañakjeks, aioli og . Enten det er til grillmaten, tapasbordet eller til biffen.


Men, først skal vi snakke om spanske tapaspoteter , eller patatas bravas.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.