tirsdag 13. mars 2018

Lego friends båt

Lego friends båt

Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Heartlake City-bukten. Ta redningsbåten sammen med Mia for å behandle hvalen. Les tester og omtaler før du kjøper.


Båt hvor taket kan løftes av. Alle delene følger med samt bygge hefte. Helt og veldig pent brukt. Skynda dig att hjälpa valen med Mia i hennes räddningsbåt. Båten har en speedbåt med sjøsettingsfunksjon, roterende kran med båre for transport av syke og skadde dyr, utkikksdekk og styrehus.


Dekket kan tas av for . Kjør av sted i den sporty strandbilen med henger og speedbåt. Finn det perfekte stedet for å sette båten. Go to cart page.


Velkommen til skateboardjenta Mias soverom. Trekøyeseng, skateboardrampe og lite krypinn til kaninen. Egnet for byggende barn i alderen 6-år. Kjøpesenter på nett har et stort utvalg av produkter innen hjem og hobby. Campingutstyr, Interiør, Strømaggregater, treningsutstyr, hagemøbler og . På lager hos og andre butikker.


Legg i ønskeliste. Innehåller minidockor, Olivia, Andrea och Mia samt roboten Zobo och en narvalsfigur. Sett kurs for det åpne havet med Mia, Maya og Andrew i settet Delfinsafari. Andrew styrer båten og tar jentene med på en tur rundt Lighthouse Island!


Lego friends båt

Mange av settene er designet basert på tilbakemeldinger fra jenter og mødre. Vi følger jentene . LEGO Friends Räddningsbåt. Dessverre er dette produktet foreløpig ikke tilgjengelig. Cabincruiseren har en speedbåt -sjøsettingsfunksjon, roterende og avtaktbar båtkran med krok-vinsjefunksjon, styrehus, båthorn , lys = kastere, sikkerhetskamera . Bak hver luke skjuler det seg en ny gave som barn kan byg.


Settet bygger en festbåt og oppblåsbar flamingo, klar . De bor i staden. God stand , noen deler mangler. Kan få med bruksanvisningen. Andrea firar sommaren med stil på en grym partybåt! Hon underhåller sina gäster när de går ner till det roterande dansgolvet.


Lego friends båt

Som for eksempel katt, hus, båt , bamse osv. Under finner du noen. Tillsammans bygger de hus, butiker, lekplatser, hotell och allt du kan . Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet . Produkten har utgått. Instruktioner finns.


Det saknas vattenskidor och en skylt som ska sitta framför framrutan högs. Din lilla utforskare kan leka .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.