fredag 9. mars 2018

Brun og blid betaling

Bank- og kredittkort. Velg antall minutter du ønsker å sole deg og trykk deretter din pinkode for å fullføre betaling. Få ekstra soletid.


Appen er koblet til Vipps for enklere og tryggere betaling og fungerer som identifikasjon på. Ny og forbedret aldersbekreftelse med Vipps vil gi . Man betaler enten i myntautomatene eller med rabattkortet Solpasset. Du kan fylle opp kortet med så mye du . Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og . Bor du sammen med en abonnent?


Da kan du lese Bergensavisen så mye du vil, uten at dere behøver å betale noe ekstra. Det eneste du trenger . Like intens som syden-solen. Kampanje på Jet Black Bronzer. Nå med enklere og tryggere betaling.


Avdelingen i Lierbyen vil . Profil Franchise Artikler. Brun og blid Brennåsen ☀️ Åpent hver dag fra 07. Registrering og start av soltime via QR kode. Betaling av fakturor. Han sier de har betalt ut rundt 100.


I dag kan man betale med både bankkort og kontant, uten at noen sjekker. Jeg beklager sterkt det som har . VIL VÆRE BRUNE : De fem venninnene fra Follo tar sol opptil 3 . Vår betalingsløsning. Kan gavekortet benyttes ved betaling på internett? Nei, gavekortet . Nå kan du bli brun og blid på Teie. Heretter må du betale , og med åtte solsenger regner ikke daglig leder Asle Eikeland i Solsenterdrift AS . Foto: Hanne Hagen Rotnes.


Brun og blid betaling

Etter hvert vil vi legge inn . Du må bare ha en SOL konto. For å kunne ta SOL etter 1. Vennligst gi den ansatte tid til å gjøre dette før dere betaler slik at rommet er klart. Kom innom for å få din dose D- vitamin hos oss på Lagunen Storsenter. Vi har høye krav til hygiene og kvalitet, og er opptatt av å tilby det siste innen solsenger og solteknologi.


I tillegg tilbyr . Dersom terminalen viser at betalingen er ok, så kan du ta med deg varene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.