fredag 1. desember 2017

Overmadrass bohus

Denne bruksanvisningen gjelder for beising av utemøbler av gran eller furu. Bord og stolbein bør mettes med IMPREGNERING FOR TRE. Værslitt grånet . Som regel er furu den tresorten man forbinder med gulning.


Dessuten kan møblene males , men da vil de jo ikke fremstå som eikemøbler, legger hun til. Det er verre å få en ripe i et beiset bord , for da må alt beises igjen.

De fleste bord er overflatebehandlet med olje eller lakk. Da bør man rengjøre bordplaten, og så ha . Nå kan jeg godt tenke meg en mørkere farge på bordet. Jeg har slipt ned et spisebord av furu.


Kan jeg beise det med vannbeis? Før du skal male møbler så er det viktig at lakkede flater (rester av gammel oljemaling, eller lakk) pusses ne så det blir matt og ripet opp. Arbeid systematisk i treet lengderetning med 2-bord om gangen.


Jeg vil få dette bort, og beholde treflaten naturfarget.

Finnes det en overflatebehandling . Dette er nesten pinlig enkelt å lage – i tillegg koster det en brøkdel av hva et tilsvarende bord faktisk koster. Et egenprodusert bord sitter man gjerne lenge ved. Vår gjør-det-selvere Julia tok utgangspunkt i noen. Ole og Aleksandra hjelper oss med å hverdagsimponere.


Med litt maling og sandpapir viser Aleksandra. På bordplaten i dette tilfellet, som altså er en mykere tresort ( furu ), ble det brukt et 220-papir. Resultatet ble en overflate som fikk en fløyelsmyk . Du kan ha det som det er eller male det. Bordet er i ubehandlet furu fra Lom møbler.


Bare male understellet og ikke bordplata eller motsatt. Jeg pusset for eksempel opp et bord hvor finerplaten var totalt ødelagt. Da tok jeg kontakt med et firma som hjalp . Male furu spisebord.


Ta innredningen i spisestuen din til neste nivå med unike spisebord fra Bolia. Se hele sortimentet, hvor du finner unike designmøbler i flere. Hvordan male kommode.

Har du en kommode som trenger nytt liv, kanskje du er lei av furumønsteret og vil matche den nye fargen på veggen. Vi viser enkelt . Kommode før-gammel,gul og ikke pen lengre. En god vask med den fantastisk gode trerensen. Siden dette er et gammelt furu - bord trenger det definitivt en . Ubehandlet, massiv furu er et slitesterkt, naturmateriale som kan males , oljes eller beises etter hva du foretrekker. Furu har rett åremønster og kvistmerkene gir.


Er du heldig, kan du ende opp med ny kommode, spisestue eller hylle, knapt uten at det koster noe. Alt som trengs er litt arbeidsinnsats og et par strøk med maling. Make it new #129505; Her maler jeg et furu spisebord og et furu stuebord med fargene Whipped Cream og.


Betonglook med kalkmaling! Kalkmaling fra A til Å kalkmaling. Her har en lakkert furu benkeplate fått ny betonglook med naturtro tekstur. Nytt treverk (gran, furu , trykkimpregnert tre).


Se oppskriften på fornyelse av fire typisk loppefunn: Furukommode ,. Ta frem malekosten og noen ekstra gode ideer, og forny det gulnede, gamle. I mellom strøkene så pusset vi lett over bordet med . Sprøytemaling av furutak i 5-rom. Beina tenkte jeg å pusse bort diverse riper og hakk, og male.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.