torsdag 28. desember 2017

Jersey stoff hva er det

Jersey stoff - hva er det ? I dette innlegget forklarer vi hva tekstilet er laget av, hva man kan sy med tekstilet og hvordan man best syr og behandler det. Hva er jerseystoff ? Fordelen ved denne . Dette er hva stoffet er laget av, og de fleste kan dette.

Materialene kan deles i naturlige og kunstige. Det kan være strikket av b. Daglig får jeg spørsmål om hvilke stoffer man kan bruke til hva , hvilket. Bomulls jersey og mange andre lekre metervarer til alle dine kreative prosjekter.


Kjøp online i dag og kom raskt i gang med ditt neste prosjekt. Isoli er et strikket stoff og har mange av de samme egenskapene som jersey , men det er tykkere. Isoli er det stoffet som ofte blir brukt i joggebukser og gensere.

Perfekt for myk babytøy og fritidsklær. I motsetning til vanlig . Noen vanlige bruksområder for jersey fabric inkluderer t-skjorter og vinter senger. Dobbelstrikket jerseykvalitet. Tykkere og varmere enn vanlig jersey. Mønstervevd eller strikket stoff laget på maskiner med samme navn.


Velg antall for meter, for meter osv! Allegra egner seg veldig godt til bukser, skjørt, og kjoler. Myke og herlige stoffer i glade farger! Stoffet er halvblankt og faller veldig pent . Nettbutikk og stoffbutikk i Tromsø.


Stretch jersey med enhjørninger, ananas eller piratfisker? CottonTrends i Norge tilbyr skreddersydde Merkelapper i stoff , Merkelapper i skinn,. Ditt design overføres (sublimert) til dette flotte jerseystoffet for maksimal . Trenger du inspirasjon til hva du skal lage med de nye stoffene dine?

Og kan fortelle meg hva som er forskjellen på viscose jersey og annen. Viscosejersey er av viscose, som er eit syntetisk stoff , og er glatt og fell . På en herredress er det ofte et tynt ullstoff , mens på nattøy er det tykk bomull. Begrepet flanell sier altså ikke noe om hva det er laget av, forklarer . En litt tyngre jersey som er myk og deilig og med noe stretch. Dagens antrekk - jersey topp og skjørt i jersey fra Stoff og Stil.


Det er ett veldig mykt stoff og egner seg b. Diverse metervare i økologisk jersey stoff selges. Legger også ved noen bilder av hva som kan lages med disse. Let kortermet poloskjorte i jersey - stoff for kvinner. Krage i samme stoff.


Bånd i hals i samme stoff. Knappestolpe med tre knapper. Flatlock detaljer. It was originally made of wool, but is now made of wool, cotton, and synthetic fibers. Derfor gjør deg kjent med hva det valgte stoffproduktet ditt kan brukes til før du bestiller.


Hvordan vet jeg feks hvilket stoff jeg bør bruke? Og tips for å sy i elastiske stoffer ? Ideell for å lage høst- vinter- . Jeg tolker det som at kjolen i oppskriften er sydd i stoff som er elastisk i én retning, altså ikke jerseystoff. Som ny i denne syverdenen er det maaaange rare ord der ute. Syns porto ble noe mye på denne siden. Her er det naturlige materialer som er i fokus, dog vil noen stoffer har en liten mengde av f. Interlock er et dobbeltstrikket stoff der . Vårt mål er å ha materialer som er gode . Eget trykk på jersey og andre tekstiler.


Har du lyst til å designe ditt eget stoff ? Så hvis du har noen fine bilder, hvorfor ikke trykke de på stoff og sy puter! Hvis du vet hva du vil ha, ta kontakt så er sjansen stor for at det kan skaffes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.