fredag 3. november 2017

Stålampe med dimmer

Stålampe med dimmer

Disse har da to dimmere slik at du kan regulere de to lysene separat fra hverandre. Enkelt og greit. Gjør rommet komplett med en tøff stålampe ! Noor spotlight gulvlampe Nova. Kelly gulvlampe Nova Life. Hero gulvlampe dobbel.


Dobbel LED med dimmer. Stilig gulvlampe i polert krom med to fleksible armer. Lampen dimmes med integrert dimmer på lampen. E14: Emax: 2x40W. Du må være logget inn for å se profilen.


Stålampe med dimmer. Pent brukt stålampe med dimmer. Hvit matt skjerm. Super til leselys. Ray gulvlampe hører til en familie med lamper, her får du også bordlamper, pendler og vegglamper.


Dimmer på foten til lampenDiameter fot: 28cmHøyde: . Et perfekt eksempel på klassisk og enkelt nordisk design, . Enten du leter etter noe elegant og moderne, eller tradisjonelt og tidløst, har vi en lampe for hver stil. Du finner i tillegg LED-gulvlamper og gulvlamper med dimmer og andre smarte funksjoner hos oss. Enten du er på jakt etter en uplight gulvlampe, en buelampe,.


Svart, LED-utstyrt uplight- lampe LINDBY med integrert dimmer. Produktdetaljer Art. Stilfullt retro design blandet med moderne LED-teknologi gir en unik lampe med godt og . Vi har et bredt sortiment gulvlamper som kan lyssette store rom, eller som fungerer som leselampe ved godstolen.


Stålampe med dimmer

Finn din nye gulvlampe her! Stort utvalg av pene og dekorative gulvlamper. Sjekk vårt utvalg og hent i nærmeste butikk. En gulvlampe kan være med å sette et særegent preg på rommet. Det betyr at hos oss kan du finne en lampe for ethvert behov - klassisk, . Jeg har en stålampe med dimmer som er 4-år gammel.


En dag vill den ikke lenger virke og jeg antok naturligvis at det pæra var ødelagt. Gru LED gulvlampe med integrert dimmer. Gru grå LED gulvlampe - design av Egon Eiermann LED-gulvlampen Gru av designeren Egon. Her finner du vårt dimmersortiment fra Elko, Schneider Electric, ABB og Cotech. Den ikoniske bordlampen Cesta er håndlaget i kirsebær finer og skaper med sitt myke og organiske uttrykk en koselig atmosfære.


Stålampe med dimmer

Lyskilde inkludert. Tannum har en flott og bred lampe -kolleksjon! Rillene i glasset gir en fin lyseffekt, og med dimmeren gir dette godt lys både som almenn belysning og som . Med integrert, utskiftbar LED-chip på 5W.


Gulvlampe med dimmer på stangen. Ordentlige lesehester vet å sette pris på skikkelig leselys. Design: Ludovica og Roberto Palomba for Foscarini Konsept: Den populære Birdie gulvlampen fra Foscarini.


Gir et behagelig lys og har et stilfult uttrykk. Velg den type lampe du foretrekker og la lampen lyse i akkurat den styrken du har behov for.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.