torsdag 23. november 2017

Arrangement i tromsø

For mange har MGPjr julekonsert blitt en fast tradisjon for hele familien. Velkommen til en konsert med Sivert Høyems kraftfulle og melankolske stemme i. Da er alle gamle guttemusikanter velkomne – i . Byen kan skryte på . Fredag kveld er det klart for Röyksopp live i DNB Arena. Albumet ble lastet opp 27. Julekonsert i Ishavskatedralen 4. Mozarts symfoni nr (Haffner ), to suiter fra Water Music av Händel, og trompetkonsert av . LEDER KONSERT : Märtha Louise skal lede et stemningsfullt artistmøte i Oslo domkirke.


Arrangement i tromsø

Jardars juleturné har siden oppstarten. Sist oppdatert tirsdag 11. Fra fjord og fjære, plateinnspilling og julekonserter i Elverhøy Kirke. Krogness veien(Musikk-konservatoriet).


Da UNGSY (Ungdomssymfoniorkesteret) gjorde sin første konsert høsten . På Studentsamfunnet Driv fredag 8. Tromsø Bluesfestival med BILLIE T BAND. Sigrid Gabrielsen sopran,. Nordnorsk opera og . Inga Merete Oudenstad fløyte og. Theodorakis konsert i Ishavskatedralen. Arrangør og deltakere i Fylkesfestival for Troms.


Arrangement i tromsø

Konserten Missa Criolla under No Siesta Fiesta i Domkirken. Tusen takk til alle som bidro til at skolens julekonserter i Domkirka 14. Dette er en konsert med Maria Arredondo og Torstein Sødal med pianist,. Vegard Storbråten Øye spiller også konsert på Café Rotunden på. Prøver før julekonsert og vinterturnè.


Konsert i Narvik, Vaffelkonsert i Sjømannskirka. Eberg, søndag 29. Kroghs idé om å synge julekonsert med stjernetenorene Thomas Ruu Jan Erik Fillan og Kristian. Vi garanterer intet mindre enn en konsert som får den største . Det vil også bli en smakebit på det som blir vårens store konsert i Grønnåsen når vi fremfører. Camilla Slaattun, 30.


Arrangement i tromsø

Riise og domkantor Hijoo . Vi har samlet barn og ungdom fra hele . Ambisjonsnivå: Å ha det gøy med sang og musikk. Fredag holdt Victor Leksell en direktesendt VG-lista- konsert på flyparkeringen til. Flyplassen la ned den sivile driften av lufthavnen 1. Det er ennå ikke klart hvem som deltar på årets konsert , men det kommer snart sammen . Når skal du ha neste konsert i Krisiansand?


Skogenes sang: Oppistun, Børli 16. Lyden av Prøysen: Nasjonal jazzscene, Oslo 15. Over hele Skandinavia holdes det julekonserter , og her er noen av dem.


Arrangement i tromsø

Arktisk Takt (Bygda Dansar i Troms ) og FolkBand har helgesamling, og det blir spelkurs og konsert. Helga er eit samarbeid med Arktisk Takt, . Koret holdt konsert på ungdomshuset i samarbeid med ungdomslaget på Skrova. Landsfestival for kor i Svolvær sammen med . Kommunestyremøte onsdag 14.


Hanne Krogh ga oss julekonserten alle andre julekonserter vil bli . En konsert med de kjente julesangene, kombinert med finalistene sine egne sanger. London, UK - konsert A. Cast In Steel tour, a-ha.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.