Oksestek surret Frittgående storfe ca 5kg. Temperatur, max. Husk nå at kua er tvekjønnet og blir okse etter sin. Lammestek og vilt: grader for rosa og grader for grått kjøtt Steketid: . Forvarm ovnen til 4grader F. Lag rom for steken i stekeovnen ved å justere stekeovnen til lavere midterstilling om nødvendig. Ekstra tips: Gni smør på de . Har kjøpt oksestek på kg til en dag i påska surret, fersk, Har aldri.
Oksekjøtt: Rosa: grader Lett rosa: grader Gjennomstekt: grader. Fjern fra ovnen. Har steken netting på seg skal ikke denne taes av før den er ferdig stekt. Bruk ett steke termometer å . Supermørt og godt.
Denne surra oksesteken er fantastisk god. Her er det mye deilig smak og helt. Tin oksesteken noen dager i forveien.
Når man i tillegg kan steke et helt, stort, rød og saftig kjøttstykke er lykken komplett. Helt greit altså, champagnelunch på søndag og oksestek på mandag. La steken hvile i . Oppvarming av stekt stek: Varm opp stekeovnen til 2grader. Den tid den sorg, i dag braiserer vi oksestek ! Braisere betyr at man varmebehandler et. Brunes først godt i varm panne.
Ferdigstekes i ovnen. Steken er rå på grader , rosastekt på grader og gjennomstekt på grader. Sett ovnen på 1grader. Grovhakk løk og knus hvitløken.
Gni oksesteken inn med et av hvitløksfeddene, litt salt og pepper. Ha løk og hvitløk i . Spe når det er nødvendig. Dette varierer mye fra stekeovn til stekeovn, så prøv deg frem og følg med på kjernetemperaturen).
Gni kjøttet inn med salt, . Skru varmen ned til grader C . Gni steken godt inn med salt og pepper. Legg den i en ildfast . Brun steken på alle sidene ved direkte varme. Ta steken av grillen, og smør den godt inn med dijondressing.
Krydre med salt og pepper. For en culottestek, som kan nytes både rød og gjennomstekt, er følgende anbefalt: Gjennomstekt: grader. Snu litt rundt på steken . Jeg satte ovnen på 1grader , og brukte steketermometer. Stilte inn grandene til 6 da blir steken rosa og er litt blodig.
Det tar ca timer til . Stek en halvtime på 1grader.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.