torsdag 24. august 2017

Skivet potet i form

Finn en passende form og stable potetene tett sammen. Sett potetene i en smurt ildfast form , pensle med smør og strø over krydder. Jeg valgt å bruke en brødform , men her er det fritt frem.


Pensle potetene med litt olivenolje og legg noen skiver med løk og hvitløk, litt timian, litt . Oppskrift på hasselback poteter med smør, krydder, urter og et dryss ost. Hasselbackpoteter er.

Legg potetene over i en passende ildfast form. Vask potetene , men ikke skrell dem. Så tynne du klarer. Skjær dem så i tynne skiver. Kok opp en stor kjele med vann.


Smør en ildfast form og legg poteter , løk og hvitløk lagvis. Stekes ved 2grader i 30- 40 . Ha i godt med olje.

Vend potetene i olje og ha på salt og pepper. Bak i ovnen til det er møre, ca. Fyll hver form godt da potetene blir litt mindre under steking.


Avslutt med å strø over litt mer parmesanost, salt og . Dette er superenkle poteter altså. Delt i skiver og stekt i ovn rett og slett. Mer enn det hadde jeg strengt tatt ikke trengt og skrive, men en litt mer . Serveres som hovedrett eller som tilbehør til det du måtte ønske. Poteter I Muffinsform Foto:. Potetskiver i muffinsformer: Gjør deg klar for en fantastisk middagsidé!


Instruksjoner: Varm ovnen til 1° C og smør inn muffinsformen med smør. Legg alle potetskivene i en bolle og . Del i båter og legg dem i en ildfast form. Krydre med salt og pepper.


Snu potetbåtene under . Drypp over olje. Legg skivene tett i tett i formen.

Hele middagen i ei form ! Denne franskinspirerte kaka med poteter , høstepler og bacon er alt i ett. Bland skivene med brunt smør og salt. Klipp timian over . Stek i ovnen i en times tid til skivene er møre og gylne.


Vanligvis lages poteter i kasserolle eller en ildfast form , men denne gangen skal potetene lages i noe helt annet: Nemlig muffinsform. Stek retten i forvarmet ovn på 2°C i 8–minutter. Ta formen ut av ovnen og hell på vann og fløte.


Dra spiralen ( skivene ) litt fra hverandre og pensle på litt olje. Bak potetspiralene i ovn på 2grader i ca. Vet du ikke hva du skal ha til middag i dag, så er grønnsaksform som tilbehør til. Kjøp skiver av lammebok og stek i ovn sammen med poteter og løk. Lettvint og god middag.


Strø på salt og pepper og. Finn frem muffinsform, eller en rund ildfast form , og sett skivene på høykant i formen…. Pommes Anna to be – poteter i. Del dem opp i tykke skiver og legg skivene i en smurt, ildfast form. Sprøstek grovhakket bacon i olje, tilsett skivet champignon, løk i båter og.


Stek skivene i fett i gryte til de er gyldne og sprø. Kalde, kokte poteter i skiver er også godt som pålegg med salt, pepper og hakket gressløk på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.