onsdag 16. august 2017

Oksestek grader

Mør og saftig oksestek passer både til selskap og søndagsmiddag. Oksesteken blir best ved å stå lenge inni ovnen på lav temperatur, og det er viktig at kjernetemperaturen aldri går over grader. Da får du en grå stek som fort . Har du ikke steketermometer, kan du beregne ca.


Stek oksesteken på 1grader i ovnen til du har ønsket kjernetemperatur.

La steken hvile i . Saftig og mør oksestek passer både til selskap og søndagsmiddag. Dette er oppskrift på smakfull høstmat bestående av oksestek , sopp, kål og eple, samt . Hvordan lage en god stek oksestek oppskrift tips. Tips og triks for bedre stek: - Vi bruner av steken før vi setter den i ovnen for å skape . Oppskrift på saftig og mør oksestek med kremet soppsaus.


Skrell løk og gulrøttene og del løken i båter og gulrøttene i biter.

Tin oksesteken noen dager i forveien. Forvarm ovnen til 2grader celsius. Når man i tillegg kan steke et helt, stort, rød og saftig kjøttstykke er lykken komplett.


Oksestek (så lenge den bare stekes til grader rosa) er . Helt greit altså, champagnelunch på søndag og oksestek på mandag. Oppvarming av stekt stek: Varm opp stekeovnen til 2grader. Den tid den sorg, i dag braiserer vi oksestek ! Braisere betyr at man varmebehandler et.


Brunes først godt i varm panne. Ferdigstekes i ovnen. Stek kjøttet midt i ovnen på 1grader. Steken er rå på grader , rosastekt på grader og gjennomstekt på grader. Grovhakk løk og knus hvitløken.


Sett ovnen på 1grader. Gni oksesteken inn med et av hvitløksfeddene, litt salt og pepper.

Ha løk og hvitløk i . Spe når det er nødvendig. Dette varierer mye fra stekeovn til stekeovn, så prøv deg frem og følg med på kjernetemperaturen). Gni kjøttet inn med salt, . Skru varmen ned til grader C . Stek den på alle sider i en stekepanne med litt olje. Gni steken godt inn med salt og pepper. Brun steken på alle sidene ved direkte varme.


Legg den i en ildfast . Ta steken av grillen, og smør den godt inn med dijondressing. Krydre med salt og pepper. For en culottestek, som kan nytes både rød og gjennomstekt, er følgende anbefalt: Gjennomstekt: grader. Stek en halvtime på 1grader.


Snu litt rundt på steken . Jeg satte ovnen på 1grader , og brukte steketermometer. Stilte inn grandene til 6 da blir steken rosa og er litt blodig. Det tar ca timer til .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.