tirsdag 29. august 2017

Langpannekake med kefir

Sjokoladekake med kefir er en saftig og veldig myk sjokoladekake i langpanne. Se også oppskrift på Konfektkake i langpanne , som er en basert på en . Alle liker å få servert et stykke supersaftig kake med skikkelig god sjokoladesmak og deilig glasur! En langpannekake er godt egnet til ferien . Oppskrift på saftig og enkel sjokoladekake.

Saftig kefirkake med sitron. Enkel og supersaftig kake med sitron. Bak en enkel sjokoladekake i langpanne. Super til barnebursdag, skoleavslutninger og dugnad. Kulturkake i langpanne.


Kefir gjør kaken ekstra saftig. Her har du en kjempelettvint langpannekake som ikke inneholder egg! Kaken lages med kulturmelk, og deigen skal bare røres raskt .

Med sjokoladekrem på toppen blir den himmelsk god - se oppskriften på sjokoladekaken her! Når ingredienslisten sier liter så vet du at det er snakk om en langpannekake og denne er farlig god. Kle en langpanne med bakepapir. Ha kefir , sukker og natron i en bolle. Kaken stekes i langpanne , og den er drøy.


Dette er en holdbar kake som gjerne kan lages flere dager før den skal . Den er uten egg. Det er en perfekt langpanne -sjokoladekake! Kakaoen og kanelet gir kaken.


Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Krydderkake med eple er en lettvint langpannekake som smaker kjempegodt toppet med kanel og sukker. Verdens beste sjokoladekake med hint av kanel. Det beste med denne kaken er at den er laget med kulturmelk det gjør at den holder seg god og saftig lenge.


Her er oppskriften etter ønske fra flere. Ha i liten smurt langpanne. Smelt smør og rør inn kefir og sukker. Bland sammen resten av ingrediensene og rør inn i deigen.

Endelig en langpannekake som var både saftig og supergo samtidig. Jeg har en lignende oppskrift med kefir istedenfor rømme, men denne . Visp egg og sukker luftig. Bland de tørre ingrediensene og vend ned i røren. Rør inn smøret og tyttebærene. Tilsett surmelk.


Hell røren i en langpanne med smurt. Jeg bruker TORO Glutenfri fin kakemiks (du trenger litt mer enn pose). Super-rask sjokoladekake du rører sammen på 1-2-3! For noen dager siden lovet jeg dere min . Unntaket er kanskje kulturmelk. Har du ikke syrnet . For ingenting gjør en sjokoladekake mer saftig enn det!


En superenkel og supergod sjokoladekake i langpanne. Hell deigen i en stor, bakepapirkledd langpanne (ca 30xcm).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.