I denne oppskriften på vaffel har vi tatt med det beste av det beste. Smør, Kefir , helmelk, seterrømme gjør drømmevaffelen til virkelighet. Server de nystekte vaflene med rørte bær, rømme klatt og revet brunost. Surmelksvafler er tykke og deilige vafler som er laget med surmelk i deigen. Vaflene blir saftige.
Rør i kefir , natron og det smeltede smøret.
Serveres nystekte sammen med syltetøy og eventuelt rømme. Mors beste vafler lages av egg, smør, kardemomme og kefir , og serveres gjerne med nyrørt syltetøy og rømme eller med brunost. Oppskrift på fantastisk god vaffelrøre. Hjemmelaget vaffelrøre holder seg minst en uke i kjøleskapet og kan fint fryses og . Rør inn litt rømme i røren og server med brunost. Saftige vafler med havregryn er perfekt å lage til matpakken, som kveldsmat eller som helgekos.
Topp havregrynsvaflene med litt rømme og bær eller med godt pålegg. En av mine første matminner er at jeg stekte vafler sammen med. Dette er herlige, myke vafler laget med surmelk og rømme.
Smaken blir lett. Med natron, kefirmelk og seterrømme blir disse vaflene gode og saftige. Med kefir eller annen surmelk (bruk rømme hvis du ikke har surmelk) får man akkurat den spissen som gjør disse vaflene supergode. Potetmelet tilfører akkurat. Server vaflene gjerne med rømme og syltetøy eller ost og eventuelt smør.
Vi anbefaler at du heller melet gjennom en sikt. Glutenfri vafler med kulturmelk, kardemomme og vanilje gir en god smak - se den enkle oppskriften på de glutenfrie vaflene her! Pisk egg og sukker luftig. Spe med melk, kefir og sodavann. Tilsett smeltet smør og havregryn.
Spe så med 2- dl mjølk til du har en fin røre – vanlig mjølk eller syrnet mjølk, eller til og med . Så ikke kast den sure melken neste gang – lag deilige restevafler i stedet! Finnes det egentlig noe bedre enn helt nystekte vafler med rømme og syltetøy på ? Jeg tror faktisk ikke det. Det finnes et utall av gode . Vaffler som mettar og inneheld gode styrkestoff for magen ~ det kjennes ikkje feil!
Kefir tilfører tarmflora styrkande probiotika . I San Fransisco og Paris bruker de kefir. I London er den hemmelige ingrediensen fløtemelk.
I New York er det rømme. På samme måte som . Men liker du syltetøy og rømme , eller kanskje brunost, på vaflene dine, er det selvsagt godt på disse vaflene også. Denne porsjonen er nokså . Lag selv: Ostehusets festvafler med brie. Ellers er det en ganske standard vaffelrøre, men vi brukte yoghurt fra Stavanger Ysteri istedenfor kefir eller rømme. Smør jernet litt mellom hver vaffel , enten med smør eller spray på formfett.
Hvis du heller vil ha vaflene dine lette og sprø, inneholder de ikke surmelk og ofte heller ikke egg, som gjelder for blant andre rømmevafler. Mange oppskrifter . Ha i skummet kulturmelk og melk. Sikt inn melet og har i resten av ingredinsene og bland godt. La det stå 5-minutter.
Pensle vaffeljernet godt med smør. Bland mel, bakepulver og vaniljesukker. Vend rømme , kulturmelk, melk og mel inn i eggedosisen. La røren stå og svelle i ca. Stek vaflene til de er gylne.
Server gjerne med rømme og syltetøy eller ost og eventuelt smør. Tradisjonelle vafler. Til porsjoner dl hvetemel 4 . Skriv ut oppskriften. Du kan fint droppe natron og ta .
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.