fredag 2. juni 2017

Grillplate støpejern

Grillplate støpejern

Rask vask: Den emaljerte innsiden gjør det lett å vaske den. En drøm å håndtere: Takket være de. Støpejern er et materiale som magasinerer varmen svært godt, og er derfor spesielt godt egnet til steking og grilling av mat.


Grillplaten er godt egnet når du griller . Kan brukes på gass eller åpen ild. Passer til de fleste griller med dybde på grillareal cm. Vendbar grillplate i støpejern ! Med denne vendbare grillplaten åpnes dørene til en rekke ulike måter å tilberede maten din på. Stek og grill maten din som en . Skeppshult panne i støpejern med stålhåndtak 24cm. Er det på tide å bytte ut den gamle grillristen eller grillplaten ? Uansett om det er.


Laget av 1 støpejern - Kjøp den her. Midlertidig utsolgt. Vårt vendbare grillplate i kvalitetsstøpejern vil gjøre matlaging til en gledelig opplevelse! Hvert fat måler 46xcm.


Det er tosidig, så det oppfyller ulike . Se full produktbeskrivelse. Finn produktet i Velg varehus. Legg i handlekurv.


En genial støpejernspanne fra Le Creuset som kan brukes både på grill, i stekeovn og alle koketopper inkludert induksjon. Tåler oppvaskmaskin. Flott grillplate til komfyren eller grillen i sort emaljert støpejern fra Le Creuset.


Grillplate støpejern

Egner seg godt til avlange stykker kjøtt eller fisk. Gir sunn tilberedning . Tilpasset BeefEater Discovery og Signature-modeller. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. Sjekk priser på grill grillplate støpejern.


Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp grill grillplate støpejern billig i nettbutikkene. Status: Foreløpig utsolgt. To ulike stekeoverflater – en glatt og en rillet.


Grillplate støpejern

Grilltakke er en grillplate i solid støpejern som kan plasseres i midten av Kokegropen. En grillplate i støpejern gjør ditt Big Green Egg enda mer allsidig. På den rillede siden kan du grille delikate ingredienser, kjøtt- og fiskefileter med urteskorpe, . Gassgrill med grillplate i støpejern ! Denne grillplaten i støpejern er godt egnet når du griller mat med høyt fettinnhol ell.


Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Støpejern. Sporene i platen hever kjøttet opp over . Velg blandt kjente merker som Fiskars, Staub og Eva Trio. Bestill her med rask levering. Brukes med gassbrenner.


Produsert i støpejern – solid og varig. Helt uunnværlig for grilling av mat som kjøtt, fisk, fjærkre og grønnsaker med minimal fettmengde. Norges beste oversikt over priser og gode tilbud på byggevarer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.