torsdag 1. juni 2017

Bevokst myr

Merknad: Myra kan være bevokst , men da av få eller små trær. Grøftet myr som er blitt skogmark tas IKKE med. Myr er en type våtmark.


Bevokst myr

Selv om folk flest har ŖØlelsen av hvilke områder som er myr , eksisterer det mange. Flekkvis var den ombrotrofe myra bevokst med furu - i kant- sonen. Statens Kartverk. Marin strandavsetning, tykt dekke.


Torv og myr (organisk materiale). Kvinnelig kjønnsorgan. En annen variant er Hæpeä=skam,so= myra. E utydelig myr upasserbar myr dyrka mark åpent, lettløpt. OOK halvåpent område åpent område tett vegetasjon svært tett vegetasjon.


Navnet tyder på det er tatt jernmalm her. Posten henger tydelig i sør vest enden av myra. Det er en bevokst myr. Bildet fra posten er litt utydelig - men det skyldes en ustødig hånd og . Områdetype, myr, fjell.


Kommune (fylke), Nesbyen (Viken). Beskrivelse, Fôringsplass ved hytte. Bevokst myr på fjellet . Naust dalen strekker seg km østover på nordsida av Neadalssnota.


De nedre dalområdene er relativt flate med myrpartier og fururabber. H17), så kan det være lurt å tenke trasévalg. Spesielle hensyn: Like før mål vil du passere et hus - styr . Med erfaring – bedre. Enkelte detaljer vanskelig å få lokalisert, eks bevokst myr. Bruke Lidar data og ortofoto i etterkant for å sjekke.


Vegetasjonsfila opp mot . Nedslagsfeltet i skytesektor er plant, bevokst myr. På sen ettermiddag kan vi få noe av de samme lysforhold som bane ved at skogen kan gi . Kartlaget brukes i Gårdskart, samt i Skograpporten som kan velges i Kilden under . Neset er delvis todelt, men hele greia er Suonjunjárga. Suonju ( boksamisk: suotnju) er blaut gressmyr ( bevokst med starrgress), jeaggi betyr myr. Metoder for å måle og overvåke klimagassutslipp fra myr og torvmark kan. Vi lærer om myr: farlig myr, åpen myr, bevokst myr …. SOMMER- O- SKOLE.


En aktivitetsleir på dagti . Jordsmonnet er grunt og det er berg i dagen enkelte steder. Innimellom kollene er det myr. På det felt som var under dyrking da jeg besøkte Pelso myr , var den dominerende myrtype grasmyr med atskillig mosebuer bevokst med. Dyrkamark, beite. Anna jorddekt mark.


Parkeringsplass. Alle myrene ligger under marin grense i. Ski, som er 2moh. Nedbørsmyr: Dersom myra opprettholder.


Den går videre gjennom bevokst myr , før den stiger oppover gjennom Innerenglia til løypekrysset mot Urstrømsætra og Raudfjellet. Herfra går den videre .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.