fredag 2. juni 2017

Antisklimatte dusj

En badekarmatte reduserer faren for å skli. For sikkerhet i badekaret, dusjkabinettet eller på gulvet. Lignende produkter. Sklisikring 2-pk. Holder glass, kjeler etc.


Stå støtt og trygt uten å være redd for å falle. Badematter med antiskli til bruk i dusj eller badekar. Esken inneholder to av hver av figurene krabbe, fisk og. Denne krokodillen er en . Fine fra Tatkraft. Kjøpt på Clas Ohlson og brukt litt i et stort dusjkabinett.


Fremstår som ny ettersom produktet er nokså slitesterkt. Du kan kjøpe dem begge . Pent antisklimatte til dusj eller badekar selges. Sikkerhetsmatter til bruk i badekar og dusjkabinett. Sortering Navn Artikkelnr.


Antisklimatte dusj

Produsent: Raguvos Baldai Ir Ko. Lagerstatus: På. NOK 11- NOK 11-. Legg i handlevogn. En sklimatte forhindrer at føttene dine sklir på såpeglatt underlag mens du dusjer.


Både unge og eldre kan ellers . Antiskli Striper Sealskin. Grunnet omstendighetene har vi lansert tjenesten KjøpHent Drive-In. Husk at du kan kjøpe på nett og hente i varehuset, eller få varene utlevert i . Euro 1- Euro 1-. En dusj er herlig oppkvikkende, for all del, men det er ingenting som slår en.


Antisklimatte dusj

Sørg for å skylle bort såperester etter hvert bad eller dusj fordi ansamlinger av såperester kan. Bestillingsvare. Leisure antiskli-matte til bruk i dusjkabinett.


Tilgjengelige farger. UV-bestandig Bredde: 19MM Lengde: 3M. Er du sikker på at du vil tømme listen? Ideell for skap, skuffer, dashbord og dusjen. Kan også brukes i badekar.


Antisklimatte dusj

Et sklihemmende vinyl i dusjsonen holder føttene på plass uansett. Det er det tryggeste du kan velge med tanke på skli- og fallskader, sier Lene . Dette kan løses enkelt ved anskaffelse av en antiskli-matte i gummi eller pvc som. Vi har et stort utvalg myke og behagelige baderomsmatter og sklisikre dusjmatter til lave priser. Velg mellom runde og firkantede badematter i forskjellig design, . ANTISKLI : Å legge antiskli -matter i trappetrinnene er bare noe av det som vil gjøre.


Montér gode håndtak ved badekar, dusj og toalett. Matte antisklimatte BadDusj x 1cm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.